Workshop boetseren met klei

Vriendinnendag, familiedag, samen met collega's of voor een jubilaris, verjaardag, vrijgezellendag, babyshower of kinderfeestje. Zoek je een leuke workshop in groepsverband?
Lees hier meer informatie over de mogelijkheden, deze workshop is zowel voor volwassenen als kinderen.

Vrouw boetseren

Lijkt het je leuk om in 1 dag in een groep op geheel eigen wijze een vrouw te kunnen uitbeelden in klei? Lees hier verder over het boetseren van een vrouw van klei!

Workshop keramische schaal

Wil je leren hoe het is om een schaal/ kom of sfeerbol te maken van klei?
Tijdens deze workshop in een groep leer je een eenvoudige vormtechniek met snel en mooi resultaat. Bekijk de mogelijkheden hier!

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen