Origineel cadeau van klei tot keramiek maken

Zoek je een origineel cadeau? Wat dacht je van een cadeau van keramiek? Lees hier meer informatie over de mogelijkheden van een zelfgemaakt cadeau van klei!
Deze workshop is zowel voor kinderen als volwassenen.

Creatief kinderfeestje

Op zoek naar een creatief en ander kinderfeestje dan normaal? Wel eens nagedacht over een workshop met klei? Bekijk hier de mogelijkheden voor een creatief kinderfeest!

Boetseren met een knipoog

Zin om iets te maken waar je met plezier naar kunt kijken? Wil je ergens naar kunnen kijken waar jijzelf en anderen de humor van in kunnen zien? Bekijk het aanbod van de workshop boetseren met een knipoog!

Vrouw boetseren

Lijkt het je leuk om een vrouw van klei te boetseren? Wil je op geheel eigen wijze een vrouw kunnen uitbeelden in klei? Lees hier verder over het boetseren van een vrouw van klei!

Maak een keramische sfeerbol of sfeerschaal

Wil je in een dagdeel leren hoe het is om een prachtige sfeerbol te maken van klei? Leer in deze workshop de techniek van het maken en het glazuren van een sfeerbol. Bekijk de mogelijkheden hier!

Urn boetseren voor dierbare

Wist je dat je een urn gemakkelijk zelf kunt maken? Heb je wel eens overwogen om de urn van klei te boetseren? Bij Boetseer Atelier leer je hoe je de urn tot een prachtig en passend geheel kunt vormen. Lees hier meer.

Ineke Bosch

“Yvonne inspireert”

Ik heb pas de eerste stappen op het boetseer pad gezet en ben om het echt te leren, bij Yvonne terechtgekomen.

Yvonne geeft je het gevoel welkom te zijn en inspireert je onmiddellijk. Zij legt iedere keer geduldig de techniek uit en corrigeert op positieve wijze waar je mee bezig bent om er het juiste model in te krijgen (heus moeilijker dan ik dacht). Zij laat je dus absoluut niet aanmodderen met korte instructies en een houding van ‘zie maar wat je ervan maakt’.

Top Yvonne!

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen