Origineel cadeau van klei tot keramiek maken

Zoek je een origineel cadeau? Wat dacht je van een cadeau van keramiek? Lees hier meer informatie over de mogelijkheden van een zelfgemaakt cadeau van klei!
Deze workshop is zowel voor kinderen als volwassenen.

Creatief kinderfeestje

Op zoek naar een creatief en ander kinderfeestje dan normaal? Wel eens nagedacht over een workshop met klei? Bekijk hier de mogelijkheden voor een creatief kinderfeest!

Boetseren met een knipoog

Zin om iets te maken waar je met plezier naar kunt kijken of waar je de humor van in kunt zien? Bekijk het aanbod van de workshop boetseren met een knipoog!

Vrouw boetseren

Lijkt het je leuk om een vrouw van klei te boetseren? Wil je op geheel eigen wijze een vrouw kunnen uitbeelden in klei? Lees hier verder over het boetseren van een vrouw van klei!

Maak een keramische sfeerbol of sfeerschaal

Wil je in een dagdeel of avond leren hoe het is om een prachtige sfeerbol te maken van klei? Leer in deze workshop de techniek van het maken en het glazuren van een sfeerbol. Bekijk de mogelijkheden hier!

Linda Ham

“Yvonne is een aanrader!”

Yvonne heeft mij overgehaald om bij haar te komen boetseren. Ik zag mezelf helemaal niet als creatief, maar inmiddels ben ik helemaal verslingerd aan de klei en is het mijn grootste hobby. Het maakt je hoofd even helemaal leeg en het is heerlijk ontspannend. In Yvonne’s atelier is het knus en gezellig en ze geeft je alle ruimte en kennis om mooie dingen te maken. Een aanrader!

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen