Origineel cadeau van klei tot keramiek maken

Zoek je een origineel cadeau? Wat dacht je van een cadeau van keramiek? Lees hier meer informatie over de mogelijkheden van een zelfgemaakt cadeau van klei!
Deze workshop is zowel voor kinderen als volwassenen.

Creatief kinderfeestje

Op zoek naar een creatief en ander kinderfeestje dan normaal? Wel eens nagedacht over een workshop met klei? Bekijk hier de mogelijkheden voor een creatief kinderfeest!

Boetseren met een knipoog

Zin om iets te maken waar je met plezier naar kunt kijken of waar je de humor van in kunt zien? Bekijk het aanbod van de workshop boetseren met een knipoog!

Vrouw boetseren

Lijkt het je leuk om een vrouw van klei te boetseren? Wil je op geheel eigen wijze een vrouw kunnen uitbeelden in klei? Lees hier verder over het boetseren van een vrouw van klei!

Maak een keramische sfeerbol of sfeerschaal

Wil je in een dagdeel of avond leren hoe het is om een prachtige sfeerbol te maken van klei? Leer in deze workshop de techniek van het maken en het glazuren van een sfeerbol. Bekijk de mogelijkheden hier!

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen