Origineel cadeau van klei tot keramiek maken

Zoek je een origineel cadeau? Wat dacht je van een cadeau van keramiek? Lees hier meer informatie over de mogelijkheden van een zelfgemaakt cadeau van klei!
Deze workshop is zowel voor kinderen als volwassenen.

Creatief kinderfeestje

Op zoek naar een creatief en ander kinderfeestje dan normaal? Wel eens nagedacht over een workshop met klei? Bekijk hier de mogelijkheden voor een creatief kinderfeest!

Boetseren met een knipoog

Zin om iets te maken waar je met plezier naar kunt kijken of waar je de humor van in kunt zien? Bekijk het aanbod van de workshop boetseren met een knipoog!

Vrouw boetseren

Lijkt het je leuk om een vrouw van klei te boetseren? Wil je op geheel eigen wijze een vrouw kunnen uitbeelden in klei? Lees hier verder over het boetseren van een vrouw van klei!

Maak een keramische sfeerbol of sfeerschaal

Wil je in een dagdeel of avond leren hoe het is om een prachtige sfeerbol te maken van klei? Leer in deze workshop de techniek van het maken en het glazuren van een sfeerbol. Bekijk de mogelijkheden hier!

Annet Hellemons van Hulst

“Iedereen kan boetseren”

Is dit iets voor mij? Kan ik dit wel? Dat waren mijn eerste gedachten met een stuk klei voor mijn neus.
Na enkele jaren, ben ik één van de langst zittende cursist, dat zegt toch genoeg..
Door Yvonne’s enthousiasme over het vak, haar beelden en andere creaties zijn voor mij een voorbeeld. In het sfeervolle atelier met de gezellige groep vrouwen worden iedere keer weer leuke creaties gemaakt.
“Iedereen kan boetseren,” zeg je altijd, ik geloof het inmiddels ook, we doen het zelf maar met een beetje hulp van jouw zijde ontstaat er altijd weer een mooie en grappige creatie!

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen