Workshop boeken
Datum plannen

Wil je direct een datum plannen? Vraag het via Whatsapp of bel me: 06 10 88 18 85

WORKSHOP

Boetseren met een knipoog

Wil jij leren hoe het is om te boetseren met een knipoog naar humor? Wil je graag iets kunnen maken waar je met plezier naar kunt kijken en waar jijzelf en anderen de humor van in kunnen zien? Met deze workshop leer je in drie dagdelen een beeld te maken naar eigen keus, waarbij de fantasie centraal staat om 2 afzonderlijke objecten samen te voegen tot 1 geheel nieuw kunstwerk. Yvonne begeleidt je gedurende de 3 dagdelen en helpt je iets moois te maken van je kunstwerk. Je gaat in 2 dagdelen jouw kunstwerk ontwikkelen en leert op de derde dag ook hoe je een kunstwerk glazuurt.

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het complete aanbod workshops van het Boetseer Atelier!

Wat levert de workshop je op?

Na het volgen van deze workshop weet je hoe verrassend het is om je fantasie te gebruiken en 2 afzonderlijke objecten tot één geheel nieuw kunstwerk te maken van klei wat uiteindelijk een beeld van keramiek is geworden. Je leert hoe het is om je creativiteit de vrije loop te laten en wat een positieve energie dit geeft. Daarnaast leer je hoe het is om het kunstwerk uit te hollen en je kunstwerk te glazuren. Je ervaart focus, ontspanning, positieve energie en creativiteit. De workshop is gezellig en inspirerend.

Tijdsduur workshop

De workshop is verdeeld over drie dagdelen. Deze dagdelen duren in principe van 13:30 tot 17:30. De 3 dagdelen zijn verspreid over een iets langere tijd, met gemiddeld 1 a 2 weken er tussen. Dit heeft te maken met de droogtijd van je object, het stoken in de oven en het glazuren.

Kosten workshop

De kosten voor de workshop zijn 150,- euro per persoon ex BTW. Het is mogelijk om je in groepsverband aan te melden, waarbij een minimum geldt van drie en een maximum van acht personen.

Inbegrepen bij de kosten zijn klei, twee keer ovenstook op 1050 graden, glazuur (indien gewenst), een lunch, koffie/thee/koek.

Pauline Joosten

“Superleuk kinderfeestje!”

Een superleuk kinderfeestje met persoonlijke aandacht voor de kinderen. Yvonne haalt de creativiteit in het kind naar boven. Stuk voor stuk kwamen ze thuis met een eigen kunstwerkje waar ze trots op zijn. Een echte aanrader in deze gehaaste maatschappij!

Volgde de workshop Creatief kinderfeestje

Lees meer ervaringen