Workshop boeken
Datum plannen

Wil je direct een datum plannen? Vraag het via Whatsapp of bel me: 06 10 88 18 85

WORKSHOP

Boetseren met een knipoog

Wil je graag iets maken waar je met plezier naar kunt kijken en waar jijzelf en anderen de lol van in kunnen zien? Met deze workshop leer je in anderhalve dag een beeld maken naar eigen keus, waarbij de fantasie centraal staat om 2 afzonderlijke objecten samen te voegen tot 1 geheel nieuw kunstwerk. Yvonne begeleidt je gedurende die anderhalve dag en helpt je iets moois te maken van je kunstwerk. Je gaat in 1 dag jouw kunstwerk ontwikkelen en komt nog een halve dag terug om te leren hoe je je kunstwerk glazuurt.

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het complete aanbod workshops van het Boetseer Atelier!

Wat levert de workshop je op?

Na het volgen van deze workshop weet je hoe verrassend het is om je fantasie te gebruiken en 2 afzonderlijke objecten tot één geheel nieuw kunstwerk te maken van klei wat uiteindelijk een beeld van keramiek is geworden. Je ontdekt hoe het is om je creativiteit de vrije loop te laten en wat een positieve energie dit geeft. Daarnaast leer je hoe het is om het kunstwerk uit te hollen en je kunstwerk te glazuren. Je ervaart focus, ontspanning, positieve energie en creativiteit. De workshop is gezellig en inspirerend.

Tijdsduur workshop

De workshop is verdeeld over anderhalve dag. De eerste dag duurt van 10.00- 16.00 uur, na één maand kom je terug om je kunstwerk te glazuren, dit duurt maximaal 4 uur (13.30- 17.30 uur). De spreiding betreft de tijd heeft te maken met de droogtijd van je kunstwerk en het stoken tot keramiek in de oven op 1070 graden.

Kosten workshop

De kosten voor de workshop zijn 140,- euro per persoon ex BTW. Het is mogelijk om je in groepsverband aan te melden, waarbij een maximum geldt van vijf personen.

Inbegrepen bij de kosten zijn klei, twee keer ovenstook op 1070 graden, glazuur, een lunch, koffie/thee/koek.

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen