Workshop boeken
Datum plannen

Wil je direct een datum plannen? Vraag het via Whatsapp of bel me: 06 10 88 18 85

WORKSHOP

Boetseren met een knipoog

Wil je graag iets maken waar je met plezier naar kunt kijken en waar jijzelf en anderen de lol van in kunnen zien? Met deze workshop leer je in anderhalve dag een beeld maken naar eigen keus, waarbij de fantasie centraal staat om 2 afzonderlijke objecten samen te voegen tot 1 geheel nieuw kunstwerk. Yvonne begeleidt je gedurende die anderhalve dag en helpt je iets moois te maken van je kunstwerk. Je gaat in 1 dag jouw kunstwerk ontwikkelen en komt nog een halve dag terug om te leren hoe je je kunstwerk glazuurt.

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het complete aanbod workshops van het Boetseer Atelier!

Wat levert de workshop je op?

Na het volgen van deze workshop weet je hoe verrassend het is om je fantasie te gebruiken en 2 afzonderlijke objecten tot één geheel nieuw kunstwerk te maken van klei wat uiteindelijk een beeld van keramiek is geworden. Je ontdekt hoe het is om je creativiteit de vrije loop te laten en wat een positieve energie dit geeft. Daarnaast leer je hoe het is om het kunstwerk uit te hollen en je kunstwerk te glazuren. Je ervaart focus, ontspanning, positieve energie en creativiteit. De workshop is gezellig en inspirerend.

Tijdsduur workshop

De workshop is verdeeld over anderhalve dag. De eerste dag duurt van 10.00- 16.00 uur, na één maand kom je terug om je kunstwerk te glazuren, dit duurt maximaal 4 uur (13.30- 17.30 uur). De spreiding betreft de tijd heeft te maken met de droogtijd van je kunstwerk en het stoken tot keramiek in de oven op 1070 graden.

Kosten workshop

De kosten voor de workshop zijn 140,- euro per persoon ex BTW. Het is mogelijk om je in groepsverband aan te melden, waarbij een maximum geldt van vijf personen.

Inbegrepen bij de kosten zijn klei, twee keer ovenstook op 1070 graden, glazuur, een lunch, koffie/thee/koek.

Annet Hellemons van Hulst

“Iedereen kan boetseren”

Is dit iets voor mij? Kan ik dit wel? Dat waren mijn eerste gedachten met een stuk klei voor mijn neus.
Na enkele jaren, ben ik één van de langst zittende cursist, dat zegt toch genoeg..
Door Yvonne’s enthousiasme over het vak, haar beelden en andere creaties zijn voor mij een voorbeeld. In het sfeervolle atelier met de gezellige groep vrouwen worden iedere keer weer leuke creaties gemaakt.
“Iedereen kan boetseren,” zeg je altijd, ik geloof het inmiddels ook, we doen het zelf maar met een beetje hulp van jouw zijde ontstaat er altijd weer een mooie en grappige creatie!

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen