Workshop boeken
Datum plannen

Wil je direct een datum plannen?

Vraag het via Whatsapp of bel me: 06 10 88 18 85

WORKSHOP

Origineel cadeau van klei tot keramiek maken

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Deze workshop is zowel voor kinderen als volwassenen. Een zelfgemaakt cadeau wordt vaker meer gewaardeerd door de ontvanger dan een gekocht cadeau. Bij Boetseer Atelier is het mogelijk om, door middel van een workshop, een origineel cadeau te creëren door kinderen voor hun ouders, familie, vrienden/vriendinnen, of wellicht voor iemand van school. Hebben zij iets te vieren? Laat de kinderen dan langskomen om een origineel en creatief cadeau zelf te maken!

Hoe ziet de workshop eruit?

Aan de hand van persoonlijke begeleiding door Yvonne ga je aan de slag met de klei. Binnen 4 uur ontwikkel je dat wat je graag wilt maken van klei. Nadat het kunstwerk is geboetseerd wordt het gedroogd en eventueel daarna direct geglazuurd. Afhankelijk van de dikte van het kunstwerk is er een gemiddelde droogtijd van 3 weken om het dan te kunnen stoken op 1050 graden tot keramiek.
Daarna kan je het kunstwerk komen ophalen!

Kosten workshop

De kosten voor deze workshop bedragen voor kinderen  € 75,- voor 4 uur met een minimum van 2 kinderen en een maximum van 4 kinderen.

Inclusief klei, eventueel glazuur, ovenstook op 1050 graden.

De kosten zijn anders voor volwassenen, die een origineel cadeau willen maken voor een geliefde, een familielid, een vriend, een collega of voor een jubilaris of voor iemand die gaat trouwen?
Minimum aantal deelnemers 2.
Vraag naar de mogelijkheden via yvonne@boetseeratelier.nl

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het complete aanbod workshops van het Boetseer Atelier!

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen