Workshop boeken
Datum plannen

Wil je direct een datum plannen? Vraag het via Whatsapp of bel me: 06 10 88 18 85

WORKSHOP

Origineel cadeau van klei tot keramiek maken

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Deze workshop is zowel voor kinderen als volwassenen. Weet je even niet meer wat je dit keer cadeau kunt geven? Wat dacht je van een verrassend cadeau van keramiek zelf gemaakt? Bij Boetseer Atelier is het mogelijk om, door middel van een workshop, een origineel cadeau te creëren door kinderen voor hun ouders, familie, vrienden/vriendinnen, of wellicht voor iemand van school. Hebben zij iets te vieren? Laat de kinderen dan langskomen om een origineel en creatief cadeau zelf te maken!

Hoe ziet de workshop eruit?

Aan de hand van nauwe begeleiding door Yvonne ga je aan de slag met de klei. Binnen drie uur ontwikkel je dat wat je graag wilt maken van de klei. Nadat het kunstwerk is geboetseerd wordt het gedroogd en daarna direct geglazuurd. Afhankelijk van de dikte van het kunstwerk is er daarna 1 tot 3 weken droogtijd nodig zodat het kunstwerk stabiel blijft tijdens de ovenstook naar 1050-1200 graden.
En dan? Dan kan je het kunstwerk komen ophalen!

Kosten workshop

De kosten voor deze workshop bedragen voor kinderen 25,- euro per uur, met maximaal 4 personen = 75,- euro voor 3 uur exclusief BTW.

Deze workshop voor kinderen bevat klei om het kunstwerk mee te maken, glazuur, ovenstook op 1050 graden, drinken en iets lekkers.

De kosten zijn anders voor volwassenen, die een origineel cadeau willen maken voor een geliefde, een familielid, een vriend, een collega of voor een jubilaris of voor iemand die gaat trouwen?
Vraag naar de mogelijkheden via yvonne@boetseeratelier.nl

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het complete aanbod workshops van het Boetseer Atelier!

Linda Ham

“Yvonne is een aanrader!”

Yvonne heeft mij overgehaald om bij haar te komen boetseren. Ik zag mezelf helemaal niet als creatief, maar inmiddels ben ik helemaal verslingerd aan de klei en is het mijn grootste hobby. Het maakt je hoofd even helemaal leeg en het is heerlijk ontspannend. In Yvonne’s atelier is het knus en gezellig en ze geeft je alle ruimte en kennis om mooie dingen te maken. Een aanrader!

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen