Workshop boeken
Datum plannen

Wanneer je de workshop geboekt hebt, neem ik contact op om de workshopdata te plannen.

Wil je direct een datum plannen? Vraag het via Whatsapp of bel me: 06 10 88 18 85

WORKSHOP

Vrouw boetseren

Lijkt het je leuk om een vrouw van klei te boetseren wat een mooi beeld wordt van keramiek? Wil je op geheel eigen wijze een vrouw kunnen uitbeelden in klei? Leer met deze workshop in 1 dag hoe je alle facetten van het boetseren van een vrouw eigen maakt!
Jij bepaalt hoe het kunstwerk eruit komt te zien; dik, dun, lang, kort.

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het complete aanbod workshops van het Boetseer Atelier

Wat levert de workshop je op?

Je leert tijdens deze workshop de techniek van het maken van een vrouwfiguur met klei, die gestookt wordt in de keramische oven op 1070 graden tot keramiek. Daarnaast leer je het uithollen van je kunstwerk en ervaar je focus, ontspanning, plezier en creativiteit. Boetseren stimuleert de fantasie en creativiteit, jij beslist wanneer het beeld af is.

Tijdsduur workshop

De workshop is 1 dag, van 10.00 uur tot 16:00 uur.
Ongeveer na 2 à 3 weken kun je je kunstwerk ophalen, dit in verband met de droogtijd van je beeld, het stoken in de oven.

Kosten workshop

De kosten voor de workshop zijn 70,- euro per persoon exclusief BTW.
Het is ook mogelijk om je in groepsverband aan te melden, waarbij een maximum van acht personen.

Inbegrepen bij de kosten zijn klei, ovenstook op 1070 graden, een lunch, koffie/thee/koek.

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen