Workshop boeken
Datum plannen

Wanneer je de workshop geboekt hebt, neem ik contact op om de workshopdata te plannen.

Wil je direct een datum plannen? Neem contact met mij op.

WORKSHOP

Vrouw boetseren

Lijkt het je leuk, om in een groep, je eigen unieke beeldvorming van een vrouw van klei te boetseren tot een beeld van keramiek?
Jij bepaalt hoe het kunstwerk eruit komt te zien; dik, dun, lang, kort.
Ervaring met klei is niet nodig.

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het aanbod workshops van het Boetseer Atelier

Wat levert de workshop je op?

Je leert tijdens deze workshop één van de technieken van het maken van een vrouwfiguur met klei, die gestookt wordt in de keramische oven op 1050 graden tot keramiek.
Daarnaast leer je het uithollen van je kunstwerk en ervaar je focus, ontspanning, creativiteit en resultaat.
Boetseren stimuleert de fantasie en creativiteit, jij beslist wanneer het beeld af is.

Tijdsduur workshop

De workshop is 1 dag, van 10.00 uur tot 17:00 uur.
Ongeveer na 3 à 4 weken kun je je kunstwerk ophalen, dit in verband met de droogtijd van je beeld en het stoken in de oven.

Kosten workshop

De kosten voor de workshop zijn € 75,- p.p.
Je kunt je alleen aanmelden per groep, minimaal 4 personen tot maximaal 8 personen. Veel persoonlijke aandacht als voordeel.

Inbegrepen bij de kosten zijn een lunch, koffie/ thee/koek, klei, boetseer gereedschap & ovenstook.

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen