Algemene voorwaarden – Workshops en Cursussen

 

Aflasten en annuleren

Yvonne Derijcke van Boetseer Atelier behoudt zich het recht voor, om een workshop of cursus te allen tijde af te lasten. Ik doe er alles aan om dit te voorkomen, maar wanneer dit gebeurt, krijgen de ingeschreven deelnemers van de betreffende workshop/cursus het betaalde workshop-/cursusbedrag teruggestort.

Als je zelf je deelname aan één van mijn workshops/cursussen annuleert, krijg je, als je al betaald hebt, het volledig betaalde bedrag retour.

Annuleer je echter binnen 1 week voor aanvang van de betreffende workshop/cursus, dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. Annuleer je binnen 24 uur voor aanvang, dan kan ik je de betaalde workshop of het cursusgeld, vanwege reeds gemaakte kosten, helaas niet meer terugstorten.
 

Inschrijven en betalen

Je deelname aan een workshop of cursus is pas definitief wanneer je betaling binnen is.
Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van betaling.

De workshops en cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Mocht een workshop of cursus niet doorgaan dan hoor je dat uiterlijk 1 dag voor aanvang.
Je ontvangt dan het betaalde workshop- of cursusbedrag voor deelname uiteraard retour.

 

Aansprakelijkheid

Tijdens de workshops en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op je kleding of spullen. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk. Je kunt altijd een schort gebruiken van Boetseer Atelier.

Yvonne Derijcke van Boetseer Atelier, aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de cursussen en workshops.