Algemene voorwaarden – Workshops en Cursussen

 

Aflasten en annuleren

Yvonne Derijcke van Boetseer Atelier behoudt zich het recht voor, om een workshop of cursus te allen tijde af te lasten. Er wordt alles aan gedaan om dit te voorkomen, maar wanneer dit gebeurt, krijgen de ingeschreven deelnemers van de betreffende workshop/cursus het volledig betaalde workshop-/cursusbedrag teruggestort.

Wanneer een deelnemer zelf annuleert, gelden de volgende restitutietermijnen:

  • Indien de boetseercursus of -workshop meer dan 3 weken voor aanvang wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag gerestitueerd.
  • Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang geldt een restitutie van 50%
  • Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang geldt een restitutie van 25%
  • Bij annulering binnen 1 week voor aanvang, heeft de deelnemer geen recht op restitutie.

Inschrijven en betalen

Deelname aan een workshop of cursus is pas definitief wanneer de betaling binnen is.

Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van betaling.

De workshops en cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Mocht een workshop of cursus niet doorgaan, dan worden deelnemers uiterlijk 1 dag voor aanvang op de hoogte gesteld. In dit geval wordt, zoals eerder beschreven, het volledige bedrag gerestitueerd.

Aansprakelijkheid

Tijdens de workshops en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. Deelnemers zijn hiervoor zelf verantwoordelijk en kunnen kostenloos een schort gebruiken van Boetseer Atelier.

Yvonne Derijcke van Boetseer Atelier, aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de cursussen en workshops.