Privacyverklaring

Inleiding

In deze privacyverklaring leest u waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook uw rechten met betrekking tot uw gegevens.
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

U leest op dit moment de privacyverklaring van Boetseer Atelier te Willemstad in Noord- Brabant.
Boetseer atelier is een atelier waar u terecht kunt voor cursussen en workshops boetseren met klei voor volwassenen en kinderen. Bij Boetseer Atelier kunt u ook terecht voor aankopen van kunst die ontworpen en gemaakt zijn door de eigenaar van Boetseer Atelier, Yvonne Derijcke.

Email: yvonne@boetseeratelier.nl
Helsedijk15 / 4797 SH / Willemstad N.B. / tel 0610881885
btw nr. 180449576B01
KvK 62188283

Doel gegevens en contactgegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Boetseer Atelier.

Boetseer Atelier verstuurt 1 tot 2 keer per jaar een nieuwsbrief via e-mail. Deze zijn gericht op kennisdeling, aankondiging van nieuwe workshops en cursussen en eventuele exposities. Uw naam, telefoonnummer en e-mailadres worden verzameld via het boekingsformulier of via het direct contactformulier op de website van boetseeratelier.nl.

Daarnaast kan er mondeling gevraagd worden om uw email adres en telefoonnummer, dit voor de te leveren diensten, zoals een workshop, cursus en/of een kunstobject. Afmelden voor toekomstige nieuwsbrieven door te mailen naar yvonne@boetseeratelier.nl.

Analytics

De website van Boetseer Atelier verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw website bezoek of de pagina’s die veel bezocht worden.

Webhosting

Hosting heb je nodig wanneer je een website hebt en wilt e-mailen met een domeinnaam, in dit geval https://boetseeratelier.nl en yvonne@boetseeratelier.nl. Met webhosting (in dit geval Antagonist) huurt Boetseer Atelier een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van de server in het speciale datacenter. Zij zorgen ervoor dat de website en email van Boetseer Atelier blijven werken door updates uit te voeren, de server te beveiligen en zo in te stellen dat de website snel draait en voor iedereen bereikbaar is.

Betalingsportal Mollie

Transacties via de website van boetseeratelier.nl worden verzorgd door de Mollie betalingsportal. Zij zorgen voor de iDEAL koppeling zodat u snel en direct online kunt betalen voor een cursus of workshop. Creditcards zijn niet geaccepteerd bij Boetseer Atelier en deze gegevens worden daarom ook niet opgeslagen.

Opslagperiode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Boetseer Atelier, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren. Wanneer u wenst uw gegevens te laten verwijderen, zend een korte email aan yvonne@boetseeratelier.nl.

Op het moment dat u contact legt met Boetseer Atelier via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals uw naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver.

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De websitesoftware wordt regelmatig vervangen door de nieuwste versie om eventuele beveiligingsrisico’s te vermijden. De persoonsgegevens die door Boetseer Atelier of door eerdergenoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en worden beveiligd door een firewall en up-to-date virusbeveiliging. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Uw rechten

U heeft het recht om te allen tijde uw gegevens op te vragen die bij Boetseer Atelier vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact te leggen met Boetseer Atelier.

Recht op rectificatie

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door Boetseer Atelier.

Recht op wissen van gegevens

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Boetseer Atelier vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Boetseer Atelier niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.

Plichten

De gegevens die gevraagd zijn door Boetseer Atelier om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten en producten. Wanneer deze gegevens niet worden aangeleverd, kan Boetseer Atelier de betreffende dienst(en) niet aanbieden.

Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. Boetseer Atelier behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Boetseer Atelier dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Boetseer Atelier te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.