Workshop boeken
Datum plannen

Wil je direct een datum plannen?

Vraag het via Whatsapp of bel me: 06 10 88 18 85

WORKSHOP

Workshop boetseren met klei

Op zoek naar “samen met je groep” creatief aan de slag?
Deze workshop is zowel voor volwassenen als kinderen.
Bij Boetseer Atelier is het mogelijk, om d.m.v. een workshop al vanaf 2,5 uur tot een hele dag, op inspirerende wijze samen creatief aan de slag te gaan van het creëren van een beeld of object, afgestemd op jouw groep en gelegenheid.

Hoe ziet de workshop eruit?

Aan de hand van persoonlijke begeleiding door Yvonne ga je aan de slag met de klei. Met je handen werken, beeldend vormen tijdens een sociaal event en binnen een paar uur ontwikkel je dat wat je graag wilt maken van klei.
Nadat het kunstwerk is geboetseerd, dient het een tijd te drogen. Afhankelijk van de dikte van het kunstwerk is er een gemiddelde droogtijd van 3-4 weken om het vervolgens te kunnen stoken op 1050 graden tot keramiek.
Daarna kan je het kunstwerk ophalen, opsturen is ook een mogelijkheid.

Kosten workshop

De kosten voor deze workshop zijn afhankelijk van de uren die je boekt en de groepsgrootte.

Inclusief klei en ovenstook op 1050 graden.
Inclusief koffie, thee, lunch indien gewenst.


Minimum aantal deelnemers 4, maximum 10.
Vraag naar de mogelijkheden via yvonne@boetseeratelier.nl

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt? Bekijk het aanbod workshops van het Boetseer Atelier!

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen