Workshop boeken
Datum plannen

Wil je direct een datum plannen? Neem contact met mij op.

WORKSHOP

Workshop keramische schaal

Leer tijdens deze 3 uur durende workshop een schaal, kom of sfeerbol te maken, met heel snel een mooi resultaat.
Tevens leer je direct hoe het glazuren van jouw kunstwerk in zijn werk gaat. Hierbij wordt je begeleidt door Yvonne.
Ervaring met klei is niet nodig.
Nadat het werk gedroogd is na 1-2 weken, wordt het gestookt in de oven op 1050 graden tot keramiek, en kun je het werk komen ophalen of het kan verzonden worden tegen een vergoeding.

Benieuwd wat voor workshops Yvonne nog meer aanbiedt?
Bekijk het aanbod workshops van het Boetseer Atelier

Wat levert de workshop je op?

Tijdens deze workshop leer je een eenvoudige techniek van het maken van een keramische schaal, kom of sfeerbol, met heel snel een mooi en professioneel resultaat. Daarnaast leer je hoe het is om een kunstwerk te glazuren.

Tijdsduur workshop

De workshop duurt 3 uur.

Kosten workshop

De kosten voor deze workshop zijn € 60,-  p.p.
Inclusief glazuur, klei en ovenstook, koffie/ thee/ koek.

Alleen aanmelden in groepsverband, minimaal 4 tot maximaal 6 personen.  Met als voordeel veel persoonlijke aandacht.

Nathalie Zeeman

“Boetseren bij Yvonne is plezier en enthousiasme!”

Sinds twee jaar volg ik ieder najaar met veel plezier en enthousiasme de boetseercursussen bij Yvonne. Ik kan hier ontspannen en geconcentreerd werken.

Yvonne heb ik leren kennen als een positieve enthousiaste gedreven gastvrije vrouw. Ze geniet van de mooie en subtiele dingen van het leven. Samen kunnen we schateren van het lachen en op een ander moment weer prachtige gesprekken voeren. Kortom ze beschikt over een gezonde dosis humor en een realistische kijk op het leven. Het lukt haar telkens weer om samen met de cursist uit het niets een kunstwerk op te bouwen.
Yvonne geeft de cursist het vertrouwen om in vrijheid te kunnen boetseren. Ze heeft een realistische kijk op het leven en laat cursisten vrij in denken en doen en ze maakt de cursist bewust van bepaalde processen.

Boetseren was nieuw voor mij en tijdens de eerste les heb ik mezelf enorm verrast door het ontdekken over mijn creatieve kant. Het maken van menselijke beelden vind ik fantastisch. Tijdens de cursus weet Yvonne haar aandacht goed te verdelen. Enthousiast en geduldig brengt ze haar kennis over. Ze voelt zich betrokken en medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Op een positieve kritische wijze geeft ze feedback op de creaties. Haar uitspraak dat boetseren in klei beweging, verandering, betekenis en diepgang brengt onderstreep ik.

Volgde de cursus Boetseren voor volwassenen

Lees meer ervaringen